Bérlet és Pozíció Akció

 - - -
         
   - - -  
  -

Bérlet és Pozíció Akció

 

 
    2024. április 20. szombat    
   

 

Kedves Látogató !

 

Az akciós bérlet és pozíciós csomagok népszerűségére, és a sok esetben felmerülő szüneteltetési igényre tekintettel, az alábbi kedvezménnyel válthatják meg árusítóhelyeiket a következő időszakra:

 

4+2 (hónap)
(4-et fizet, 6-ot kap)

 

Az akció bérletre és pozícióra egyaránt érvényes.

 

A kedvezmény 2017. november 1. és 2017. december 24-e közötti időszakban megváltott, illetve meghosszabbított bérletes, vagy pozíciós helyekre érvényes.

 

További információért, kérjük ügyfélszolgálatunkon érdeklődjön.


Üdvözlettel:

Lekeny Márk
ügyvezető

 

   
   

 

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac


6728 Szeged, Back Bernát u. 15.
+3630/511-5739, 62/470-365 (790-es mellék)
info@szegedinagybani.hu

 

   
 - - -
Ezt a levelet a Hansa-Kontakt Inv. Kft. rendszerén keresztül küldtük Önnek, a http://www.szegedinagybani.hu oldalon történt regisztráció során adott jóváhagyása alapján. A regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint Ön célzott üzenetek fogadását vállalja a megadott paramétereknek megfelelően. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Hansa-Kontakt Inv. Kft.) használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. Amennyiben nem Ön regisztrált hírlevelünkre vagy a továbbiakban nem kívánja azt megkapni, kérjük, a leiratkozáshoz kattintson a következő hivatkozásra! 

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!