I. Hírlevél

 - - -
 - - -
  -

1. Hírlevél

Tárolóegységek bérlése, fontosabb események

 
    2024. április 16. kedd    
   

 

Kedves !

 

Köszönjük, hogy regisztrációjával segítette munkánkat és kifejezte érdeklődését az épülő Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piaccal kapcsolatban. Ezen I. Hírlevélben egy rövid tájékoztatást szeretnénk adni a munkálatok állapotáról, az elkövetkezendő hónapok fontosabb eseményeiről, illetve a tárolóegységek bérlésének menetéről.


Az erre járók bizonyára észrevették, hogy az építkezés elérte a látványos stádiumot, a földmunkák befejeztével már a végleges bazaltbeton terítése zajlik ütemezésnek megfelelően. A 110,000 m2-es terület betonozása több részegységre osztott, így a befejezett részeken már a tetőszerkezet kialakítása is megkezdődött. Szintén jelentős volt az előrelépés a csarnok építésében is, a szerkezetet tartó 200 darab betongerenda már a végső helyére került, így megkezdődhet a tetőszerkezet kivitelezése. A jelenlegi ütemet figyelembe véve, a tervezett 2016. május 1.-i nyitás előreláthatólag tartható. 


Köszönjük rengeteg kérdésüket, illetve meglátásukat az épülő nagybanival kapcsolatban melyeket eljuttattak hozzánk. A leggyakoribb kérdéseket feltüntettük a weboldalunkon is, de szeretnénk párat itt is kiemelni:


Drágább lesz-e a piaci díjszabás a megszokottnál?

Határozottan cáfolni szeretnénk az ilyen jellegű téves információkat, a Magyarországon már kialakult díjszabást fogjuk alkalmazni:

  • Várhatóan a személygépkocsik és kistehergépjárművek 2 100 HUF-os behajtási díjjal léphetnek be.
  • A pozíciós helyek várhatóan 35 900 HUF-ba kerülnek.
  • A bérletek váratóan 89 000 HUF-ba kerülnek.

Természetesen a többi kategóriára vonatkozó díjszabás ennek arányában változik. A piac bevezetési ideje alatt további kedvezményeket biztosítunk.

 

Lesz-e súlymérése a gépjárműveknek a belépésnél?

A piac automatizált beléptető rendszere az autók hosszának figyelembe vételével állapítja meg a megfelelő kategóriát. A piacra érkező és távozó járművek súlyát nem mérjük, és nem vesszük figyelembe a kategóriák megállapításánál. A piac területén található 1 db hídmérleg, mely térítés ellenében igénybe vehető nagy tömegű áruk mérésére.

 

Rengeteg megkeresés érkezik a pozíciós és bérletes helyekkel kapcsolatban. A piac területén 1,500 darab fedett elárusítóhely kerül kialakításra, melyekre pozíciók és bérletek köthetőek. Ezen helyek értékesítése előreláthatólag 2016. márciusában fog kezdődni, melyről minden hírlevélre regisztrált tagunk időben fog értesülni. Ezen dátum előtt a piaci helyek foglalására semmilyen módon, senki számára nincs lehetőség.


Tárolóegységek:

A piac utolsó árusító sorában kialakításra kerülnek zárható és klimatizált tárolóegységek, melyek tökéletes lehetőséget biztosítanak áru, göngyöleg, illetve egyéb eszközök elhelyezésére. 
A tárolóegységek foglalására és bérlésére mostantól van lehetőség korlátozott darabszámban. Bérlési szándékát jelezze e-mailben az: info@szegedinagybani.hu címen, vagy weboldalunkon: www.szegedinagybani.hu a Tároló Bérlés menüpontban.

A tárolók főbb paraméterei:

  • méretei: 5,7m x 3,3m = 18,8m2 
  • zárható és szigetelt
  • minden egységben külön világítás
  • minden egységben külön hűtő-, fűtő- split klíma a temperáláshoz (télen-nyáron 15Co és 20Co között tartható hőmérséklet)
  • határozatlan futamidejű, 1 hónapos felmondási határidejű szerződések
  • 1 hónap kaució a foglaláshoz
  • 69 900 HUF + ÁFA/hó bérleti díj

 

 

 

Kövesse figyelemmel a jövőben is hírleveleinket, hogy elsőként tájékozódjon aktualitásainkról.


Üdvözlettel:

Lekeny Márk
ügyvezető

 

   
   

 

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac


6728 Szeged, Back Bernát u. 01416/22. hrsz.
62/470-365 (528-as mellék)
info@szegedinagybani.hu

 

   
 - - -
Ezt a levelet a Hansa-Kontakt Inv. Kft. rendszerén keresztül küldtük Önnek, a http://www.szegedinagybani.hu oldalon történt regisztráció során adott jóváhagyása alapján. A regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint Ön célzott üzenetek fogadását vállalja a megadott paramétereknek megfelelően. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Hansa-Kontakt Inv. Kft.) használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. Amennyiben nem Ön regisztrált hírlevelünkre vagy a továbbiakban nem kívánja azt megkapni, kérjük, a leiratkozáshoz kattintson a következő hivatkozásra! 

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!