IX. hírlevél

 - - -
         
   - - -  
  -

9. Hírlevél

Meghívó

 
    2024. április 19. péntek    
   

 

Kedves Látogató!

 

Nagy örömmel értesítjük, hogy hamarosan befejeződnek a Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac építési munkálatai és a létesítmény megnyitja kapuit. 

 

Ünnepélyes Megnyitó

 

Szeretettel meghívjuk Önt és családját a 2016. május 13-án (péntek), 14 órakor megrendezésre kerülő Ünnepélyes Megnyitóra, ahol a köszöntők, élőzene és a Szeged Táncegyüttes előadásának kíséretében szemügyre veheti az új Piacot.


Érkezésekor járművével a Piac területére tud hajtani és akár a saját bérelt árusítóhelyét is el tudja foglalni. A beléptető rendszerünket élesben fogjuk tesztelni, ezáltal Ön is egy teljes képet kap a rendszerek működéséről és a piacra érkezés menetéről. Ezen a napon a behajtás díjtalan és mindenki számára (bérlet, vagy pozíció foglalástól függetlenül) érkezési sorrendben történik.


Az Első Piaci Nap


Az első hivatalos piaci nap 2016. május 17. (kedd). Ezen a napon történhet először árusítás a piacon, valamint a Pozíciók és Bérletek is ezen a napon aktiválódnak. A http://www.szegedinagybani.hu/szabalyzatok oldalon minden információt megtalál, amelyre szüksége lehet. Kérjük, érkezése előtt mindenképpen tanulmányozza át ezeket a dokumentumokat.


A foglalt árusítóhelyekhez tartozó rendszámokat mindenképpen regisztrálniuk kell az érkezésük előtt, különben nem tudjuk érvényesíteni a behajtási jogokat. Kollégáink a következő napokban fel fogják hívni Önt a foglalásán szereplő telefonszámon, hogy egyeztessék ezeket az adatokat. Technikai okok miatt néhány esetben nem jelzi ki telefonja a hívószámunkat és „Ismeretlen Szám”-ként történik a hívás. Ha teheti, legyen erre figyelemmel a következő pár napban és fogadja az ilyen hívásokat is.

 

Reméljük, megtisztel minket részvételével a megnyitón!

 

 


Üdvözlettel:

Lekeny Márk
ügyvezető

 

   
   

 

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac


6728 Szeged, Back Bernát u. 15.
62/470-365 (697-es mellék)
info@szegedinagybani.hu

 

   
 - - -
Ezt a levelet a Hansa-Kontakt Inv. Kft. rendszerén keresztül küldtük Önnek, a http://www.szegedinagybani.hu oldalon történt regisztráció során adott jóváhagyása alapján. A regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint Ön célzott üzenetek fogadását vállalja a megadott paramétereknek megfelelően. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Hansa-Kontakt Inv. Kft.) használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. Amennyiben nem Ön regisztrált hírlevelünkre vagy a továbbiakban nem kívánja azt megkapni, kérjük, a leiratkozáshoz kattintson a következő hivatkozásra! 
Csatolások
meghivo.pdf

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!