XVIII. hírlevél - Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac Áru Magazin

 - - -
         
   - - -  
  -

18. Hírlevél

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac Áru Magazin

 
    2024. április 18. csütörtök    
   

 

Kedves Látogató !

 

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti a Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac által kiadott Magazint, melyben megtalálható Csarnokbérlő Partnereink aktuális ajánlatai és a termelői piac tájékoztató jellegű árfelmérése.

 

Áru Magazin

 

2016. október 4-től megváltozott nyitva tartással üzemelünk, További információt és a belépés rendjét megtalálja a www.szegedinagybani.hu weboldalon.

 

 

 


Üdvözlettel:

Lekeny Márk
ügyvezető

 

   
   

 

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac


6728 Szeged, Back Bernát u. 15.
62/470-365 (790-es mellék)
info@szegedinagybani.hu

 

   
 - - -
Ezt a levelet a Hansa-Kontakt Inv. Kft. rendszerén keresztül küldtük Önnek, a http://www.szegedinagybani.hu oldalon történt regisztráció során adott jóváhagyása alapján. A regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint Ön célzott üzenetek fogadását vállalja a megadott paramétereknek megfelelően. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Hansa-Kontakt Inv. Kft.) használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. Amennyiben nem Ön regisztrált hírlevelünkre vagy a továbbiakban nem kívánja azt megkapni, kérjük, a leiratkozáshoz kattintson a következő hivatkozásra! 

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!