Tájékoztatás

 - - -
         
   - - -  
  -

Tájékoztatás

 
 
    2024. máj. 02. csütörtök    
   

 

Kedves Látogató !

 

Az utóbbi időben számos téves információ jelent meg piacunk "eladásával" kapcsolatban. Szeretnénk ezen spekulációkat egyértelműen és határozottan cáfolni, hangsúlyozva, hogy a Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac jelenlegi tulajdonosi köre továbbra is mélyen elkötelezett amellett, hogy hosszú távon folytassa a piac üzemeltetését és fenntartsa annak magas színvonalát.

 

A nagybani piac iránti elkötelezettségünk nem csupán az üzemeltetés folyamatos optimalizálásában, hanem a helyi közösség és a piaci partnerekkel való kapcsolatok ápolásában is megmutatkozik. Biztosítjuk Önöket, hogy semmilyen tervünk, vagy szándékunk nincs a piac értékesítésére. Ehelyett, célunk, hogy tovább erősítsük piacunk pozícióját a régióban, és megőrizzük annak gazdasági, valamint társadalmi jelentőségét.

 

 

Várható fejlesztéseinkkel kapcsolatban tájékoztatjuk Önöket, hogy Cégünk 100%-os tulajdonosi érdekeltséget vásárolt a Privi Kft-ben, így 2024. május 1-től kezdődően egyesített üzemeltetés alá kerül a ’Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac’ és ’Szegedi Virág Nagybani Piac’. Célunk, hogy a Virág piac egy 21. századnak megfelelő, nyugat-európai színvonalú csarnokot és külső árusítóteret kapjon, amely már a Zöldség és Gyümölcs Nagybani piac területén kerül kivitelezésre, a fúzióval kapcsolatos tervezési folyamatok már megkezdődtek, amely kapcsán hamarosan közzétesszük a látványterveket és egyéb információkat.

 

A újonnan létre jövő Virág Nagybani Piacot a partnereink igényeihez szeretnénk alakítani, ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy a fejlesztések minden érintett számára előnyösek legyenek. Ennek érdekében a közeljövőben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy közösen egyeztessünk a tervezett változásokról. Bízunk benne, hogy ezek a konzultációk hozzájárulnak majd a projekt sikeréhez, és lehetővé teszik, hogy a végső kivitelezés mindenki számára kielégítő legyen. Részletekkel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.

 

 

Az új létesítmény teljes elkészültségéig a meglévő Virág piac működése zavartalan.  A következő hónapokban a Virág piac beléptető rendszere kerül korszerűsítésre, amely hasonlóan gyors és hatékony lesz, mint amilyet a Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani piacon már megszokhattak.

 

 

Bízunk benne, hogy ezek a fejlesztések mind a vásárlóink, mind a partnereink számára előnyös változásokat jelentenek. Köszönjük, hogy velünk tartanak a fejlődés útján, és továbbra is számítunk a támogatásukra.

 

Üdvözlettel,

Lekeny György

Strohner Csaba

Veres Balázs 

 

   
   

 

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac


6728 Szeged, Back Bernát u. 15.
62/470-365 (790-es mellék)
info@szegedinagybani.hu

 

   
 - - -
Ezt a levelet a HKL Piac Kft. rendszerén keresztül küldtük Önnek, a http://www.szegedinagybani.hu oldalon történt regisztráció során adott jóváhagyása alapján. A regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint Ön célzott üzenetek fogadását vállalja a megadott paramétereknek megfelelően. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (HKL Piac Kft.) használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. Amennyiben nem Ön regisztrált hírlevelünkre vagy a továbbiakban nem kívánja azt megkapni, kérjük, a leiratkozáshoz kattintson a következő hivatkozásra! 
 

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!