V. hírlevél

 - - -
         
   - - -  
  -

5. Hírlevél

Bérletek és foglalt pozíciók III.

 
    2024. február 26. hétfő    
   

 

Kedves !

 

Szeretnénk egy pár utolsó információt megosztani Önnel, ami kérdésként felmerült az elmúlt napokban:

  • Kérjük, hogy pontosan legyen tisztában a jármű + szerelvény (pótkocsi) hosszával, amelyre helyet szeretne foglalni. Ez az információ NINCS feltüntetve a forgalmi engedélyben!
  • Minden nap 16:00-kor kerül kiosztásra az utolsó sorszám! Aki ezután érkezne, már csak a következő nap lesz lehetősége az ügyintézésre! Természetesen Csütörtök után minden nap lesz lehetőség az éves helyek igénylésére és a kedvezmény is elérhető. Hasonló módon Péntek után minden nap lesz lehetőség a féléves helyek ügyintézésére is.
  • A teljes futamidőt egy összegben kell a helyszínen fizetni.
  • Március 15-től minden munkanapon lehetőség lesz a bérletek és pozíciók igénylésére azok számára, akik esetleg nem tudnak a héten megjelenni. Nagy szeretettel várjuk személyesen!


Üdvözlettel:

Lekeny Márk
ügyvezető

 

   
   

 

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piac


6728 Szeged, Back Bernát u. 01416/22. hrsz.
62/470-365 (528-as mellék)
info@szegedinagybani.hu

 

   
 - - -
Ezt a levelet a Hansa-Kontakt Inv. Kft. rendszerén keresztül küldtük Önnek, a http://www.szegedinagybani.hu oldalon történt regisztráció során adott jóváhagyása alapján. A regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint Ön célzott üzenetek fogadását vállalja a megadott paramétereknek megfelelően. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelő (Hansa-Kontakt Inv. Kft.) használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. Amennyiben nem Ön regisztrált hírlevelünkre vagy a továbbiakban nem kívánja azt megkapni, kérjük, a leiratkozáshoz kattintson a következő hivatkozásra! 

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!