FeliratkozásIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész tájékoztatást kapjon a Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piaccal kapcsolatos fontosabb eseményekről!

Regisztráció          Saját e-Számlám

Kedves Partnerünk!


A Belépődíj e-Számla rendszerünk mindenki számára megkönnyíti, biztonságossá és gyorssá teszi a belépő díjak fizetését. A rendszer első sorban azon igényre alakult, hogy könnyítsük meg a belépő díjak utáni ÁFA-s számla igénylést, valamint gyorsítsuk meg a fizetési folyamatot. 


Elektronikus számlát kizárólag személyesen, ügyfélszolgálatunkon tud igényelni, további információt a Szabályzatok menüpont alatt talál.


Az alábbi menüpontban lehetősége nyílik lekérdezni aktuális Kredit egyenlegét, továbbá elektronikus számlája történetét. 


Ha már rendelkezik e-Számlával rendszerünkben, akkor nincs más teendője, mint a regisztráció gomb-ra kattintani, hogy megkapja fiókjához tartozó jelszavát. 
Regisztráció után, kérem lépjen be a Saját e-Számlám menüpont alatt felhasználónevével és a kapott jelszavával, hogy elérje elektronikus számláját. (Regisztrálni az első belépés előtt kell, további belépések esetén nincs szükség regisztrációra) 

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani téli nyitva tartási rendje:

A Piac nyitva tartása:

Hétfő 05:30 – 13:00-ig
Kedd 05:30 – 13:00-ig
Szerda 05:30 – 13:00-ig
Csütörtök 05:30 – 13:00-ig
Péntek 05:30 – 13:00-ig
Szombat Zárva
Vasárnap 05:30 – 13:00-ig

Beléptetési rend:

05:30 Bérletes belépés kezdete
06:30 Pozíciós belépés kezdete
06:30 Regisztrált Vásárlói belépés kezdete
07:30 Eseti belépés kezdete
13:00 Zárás

Részletek

 

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!