FeliratkozásIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész tájékoztatást kapjon a Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani Piaccal kapcsolatos fontosabb eseményekről!

SZEGEDI ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS NAGYBANI PIAC

 MŰKÖDÉSI RENDJE
(Érvényes: 2018.10.15-től)

 

A Piac nyitva tartása:

Hétfő 05:30 – 13:00-ig
Kedd 05:30 – 13:00-ig
Szerda 05:30 – 13:00-ig
Csütörtök 05:30 – 13:00-ig
Péntek 05:30 – 13:00-ig
Szombat Zárva
Vasárnap 05:30 – 13:00-ig

Beléptetési rend:

05:30 Bérletes belépés kezdete
06:30 Pozíciós belépés kezdete
06:30 Regisztrált Vásárlói belépés kezdete
07:30 Eseti belépés kezdete
13:00 Zárás

 

Beszállító:

Beszállító rendszámot kizárólag a Csarnokbérlő Partnerek jelenthetnek le a Piac Ügyfélszolgálatán. A leadott rendszám nyitva tartás előtt és után (00:00 – 04:00 és 13:00-24:00 között) ingyenesen léphet be és ki a kapukon. Abban az esetben, ha a Beszállító piac nyitás előtt lép be és benttartózkodása a piac nyitva tartást érinti, a rendszer automatikus Belépődíj+Pótdíjat szab ki rá. Behajtásuk kizárólag az 5-ös számú főút felől lehetséges a 7db beléptető kapu egyikén. Amennyiben nyitva tartási idő alatt a Csarnokbérlő Partner igazolta, hogy kizárólag számára hozott árut a Beszállító, abban az esetben jóváírjuk a Belépődíj + Pótdíjat.

Bérletes:

A Bérlettel rendelkezők az M43-as felől érkezve, az 1. Körforgalom előtti külön bejárati sávot használva tudnak belépni a számukra fenntartott (zöld színnel jelölt) beléptető kapukon.

05:30 és 06:30 között tilos a várakozás a Bérletes bejáratokon, más jogcímmel történő behajtás esetén automatikusan pótdíj kerül kiszabásra.

Pozíciós:

A Pozícióval rendelkezők az M43-as felől érkezve, az 1. Körforgalom előtti külön bejárati sávot használva tudnak belépni a számukra fenntartott (piros színnel jelölt) beléptető kapukon.

05:30 és 06:30 között az 3 db sávban (pirossal jelölt) várakozhatnak.

A Pozíciós beléptetés 06:30-tól indul mind a 7 beléptető kapun (piros és zöld színnel jelölt).

Regisztrált vásárló:

Regisztrált vásárlók 06:30-tól léphetnek a piac területére. Belépés előtt a napijegyes puffer parkolóban (kékkel jelölt) tudnak várakozni. A parkoló megközelítése a 2. Körforgalomból nyíló bejáraton keresztül lehetséges.

Tárolós:

Tárolóval rendelkezők a piac nyitva tartásán kívül bármikor beléphetnek tárolójukhoz, belépődíj vagy bérlet ellenében. A tároló birtoklása önmagában nem jogosít hamarabbi belépésre a piac nyitva tartása alatt. Tehát, amennyiben csak tárolója van, akkor az eseti belépőkkel együtt 07:30-kor léphet a piac területére nyitva tartási idő alatt. Tároló + Bérlet esetén 05:30-kor. Fontos, amennyiben nyitva tartási időn kívül érkezik a tárolóhoz, el kell hagynia a piac területét 1,5 órával a piac nyitását megelőzően (04:00). Ha ezt nem teszi meg, Pótdíjat szabunk ki a járműre.

A tárolók célja, hogy árut vagy göngyöleget tároljon benne a birtokosa, nem pedig az, hogy hamarabb be tudjon lépni az eladótérre!

Eseti:

Eseti belépők 07:30-tól léphetnek a piac területére. Belépés előtt a napijegyes puffer parkolóban (kékkel jelölt) tudnak várakozni. A parkoló megközelítése a 2. Körforgalomból nyíló bejáraton keresztül lehetséges.

Lakossági parkoló:

A lakossági (óradíjas) parkoló non-stop nyitva tartással rendelkezik, ahonnan a piacra történő gyalogos belépés a piac nyitva tartása alatt végig biztosított. A parkolóból áru be – és kimozgatás 07:30 és 13:00 között engedélyezett. A parkoló megközelítése a 2. Körforgalomból nyíló bejáraton keresztül lehetséges.

 

 

Kérjük, piacra érkezése előtt győződjön meg arról, hogy rendszáma TISZTA és OLVASHATÓ állapotban van.

A Beléptető Kapukon történő áthaladás után kérjük, ellenőrizze az adatait a sorok végén elhelyezett kijelzőkön! Ezen tájékoztatást kap az általunk beolvasott rendszámról, járműve kategóriájáról, és a fizetendő díjról. Ha ezek közül az információk közül bármelyik téves, kérjük, az árusítóhelye elfoglalása után azonnal jelezze az ügyfélszolgálatunkon.

A piacról való kilépés előtt kérjük, fizesse ki a belépési díjat az automaták egyikében vagy az ügyfélszolgálatunkon. A Kijárati Kapuknál már nincs lehetőség a díj megfizetésére!

Az automatáknál adja meg a járműve rendszámát és fizesse meg a kijelzett díjat. Ha a rendszerben nem szerepel a rendszáma, vagy a kijelzett díj téves, kérjük, azonnal fáradjon az ügyfélszolgálatunkra.

A kijáratokhoz érkezve a sorompók automatikusan nyílnak. Ha rendszerünk bármilyen problémát észlel (a belépési díj nincs megfizetve, nem olvasható a rendszám), azt a jelzőlámpa villogó piros fénye jelzi és a sorompót zárva tartja. Ez esetben kérjük, tegye szabaddá a kijáratot más számára és fáradjon az ügyfélszolgálatra.

 

A Piacon tartózkodás:

A piacon tartózkodás ideje alatt a Piaci Házirend betartása kötelező! Ezt rendészet ellenőrzi, és jogában áll eljárni a szabálysértőkkel szemben.

A Pótdíjak kiszabása teljes körűen a rendészet hatáskörébe tartozik. A büntetés okát fényképpel dokumentálja a rendészet. (árusítóhely határainak megsértése, megállni tilosban parkolás, szemétlerakás, stb.)

A Pótdíj automatikusan a jármű rendszámára kerül terhelésre, így a belépési díj fizetésekor egyidejűleg a büntetés megfizetése is kötelező a kihajtáshoz!

A Pótdíj fizetésére az automatákban is van lehetőség.

A szélvédőre ragasztott matrica jelzi, hogy a járműre Pótdíj lett kiszabva. Esetleges reklamációt az ügyfélszolgálaton tud tenni, ám a szabálysértést a rendészet teljes körű dokumentációja alapján bíráljuk el.

Új hozzászólás

Vissza a tetejére

Szegedi Zöldség és Gyümölcs Nagybani téli nyitva tartási rendje:

A Piac nyitva tartása:

Hétfő 05:30 – 13:00-ig
Kedd 05:30 – 13:00-ig
Szerda 05:30 – 13:00-ig
Csütörtök 05:30 – 13:00-ig
Péntek 05:30 – 13:00-ig
Szombat Zárva
Vasárnap 05:30 – 13:00-ig

Beléptetési rend:

05:30 Bérletes belépés kezdete
06:30 Pozíciós belépés kezdete
06:30 Regisztrált Vásárlói belépés kezdete
07:30 Eseti belépés kezdete
13:00 Zárás

Részletek

 

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!